KIRŞEHİR / MERKEZ - Özbag Örcün İlkokulu

Ahilik Haftası Kutlamaları

OKUL MÜDÜRÜMÜZ HALİL İBRAHİM AŞKIN´IN MESAJI

DENGELİ BESLEN SAĞLIKLI OL.

Ock

Rehberlik araştırma merkezinden gelen Rehber öğretmenimiz Aydın GÜNEŞ hocamız öğretmenlerimize çocuk istismarı ile alakalı seminer verdi. Kendisine teşekkür ederiz.

Ock

İl sağlık müdürlüğünden gelen doktorumuz sigaranın sağlığa zararları hakkında bilgilendirme yaptı. Sağlıklı bir hayat için hep birlikte el ele.

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

" EN SEVGİLİYE SELAM OLSUN" Mevlid-i Nebi kutlaması

İYİ Kİ ÖĞRETMEN OLMUŞUZ.

Kas

İl halk sağlığından gelen doktor ve sağlık görevlilerimiz tarafından 1. Sınıf öğrencilerimize aşıları yapıldı. Sağlıklı bir hayat için hep birlikte el ele.

Kas

Gezici kütüphane okulumuzda kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için çalışmalarına bu yıl d devam ediyor. 2/ A sınıfından başlayarak tüm öğrencilerimize kitapları dağıttılar. 2 hafta sonra görüşürüz.

Kas

10 KASIM ATATÜRK ´Ü ANMA PROGRAMINI HAZIRLAYAB ÖĞRETMENİMİZ SOLMAZ ÖZTÜRK KARACAL ´A VE OGRENCILERIMIZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKUL MECLISI SECIMINI GERÇEKLEŞTİRDİK. OKUL TEMSILCISI OLARAK 2/B SINIFI OGRENCIMIZ EREN EKICI SECILDI.

Kas

OKUL MECLISI SECIMINI GERÇEKLEŞTİRDİK. OY PUSULALARIMIZ HAZIRLANDI. ÇOCUKLARIMIZ OYLARINI KULLANDILAR.

Kas

KIRŞEHİR AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DOKTORLARI OKULUMUZA GELEREK TÜM SINIFLARIMIZIN DİŞLERİNİ KONTROL ETTİLER VE DİŞ ÇÜRÜMELERİNİ EN AZA İNDİRGEMEK İÇİN FLOR UYGULAMASI YAPTILAR.

Kas

ANASINIFI ÖĞRETMENLERİMİZ SONBAHARIN GELİŞİNİ ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE ANLATTILAR. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.